En måned til NM for barn og unge i Bergen!

NM for ungdom nærmer seg med stormskritt. Lokallagene i Sotra, Søråshøgda og Bergens er klare til å ta imot et sted mellom 300 og 400 spillere pluss mange ledsagere på Quality Hotel Edvard Grieg på Sandsli i Bergen 12.-14. november.

Det skal kåres åtte mestre, og samtlige deltakere vil få en spesiallaget premie.

Du finner program, påmeldingsskjema og foreløpig deltakerliste på sjakkfest.no og i Turneringsservice.

Alle under 26 år kan delta i NM, men du må være med i et lokallag og du må kvalifisere deg ved å spille KM (eventuelt søke dispensasjon).

Neste helg er den store KM-helgen, blant annet med KM i Vestland og i Rogaland lørdag 23. oktober, og Innlandet og Akershus på søndagen, mens Oslo har KM hele helgen. Møre og Romsdal og Vestfold og Telemark arrangerer sine mesterskap den 30. oktober.