The Nordic Talent Summer Grand Prix delturnering 2

Søndag 20. juni ble den andre delkonkurransen i The Nordic Talent Summer Grand Prix avholdt for spillere under 16 år. Denne gangen deltok 38 spillere fra Norge og våre nordiske naboer. Også denne gangen var Isak Vinh Brattgjerd umulig å håndtere og vant med full poenguttelling med 7 av 7 mulige. På plassene bak fulgte Max Dahl og Kim Roger Hansen Westrum. Plassen for beste jente ble en finale i siste runde mellom Sofie Ratama og Sarah-Olivia Sippola, Finland, en finale sistnevnte vant.

  1. Isak Vinh Brattgjerd 7/7
  2. Max Dahl 5.5/7
  3. Kim Roger Hansen Westrum 5/7

Beste jente: Sara-Olivia Sippola (FIN) 4/7

Søndag 27. juni skjer neste delturnerin. I Grand Prix-sammendraget er det en deltakers tre beste resultatene som blir tatt med i beregningen.

Jesper Bergmark Hall