Norges Grand Prix 2020 – 2021

NGP-sesongen 2020 – 2021 har, som de fleste andre sjakkaktiviteter i Norge, vært preget av koronasituasjonen. Sommeren 2020 ble det åpnet opp for å spille landsdekkende turneringer med inntil 200 deltakere. Nødvendige smittevernstiltak ble iverksatt, og enkelte turneringer måtte innføre begrensninger på deltakerantallet for å kunne tilfredsstille kravet om avstand i lokalet.

I slutten av oktober var vi på vei inn i bølge 2 av pandemien, og det ble full stopp i NGP-turneringer. På det tidspunktet var det spilt 17 turneringer. Inneværende sesong blir uansett amputert, og NSFs sentralstyre har vedtatt at sammenlagtpremiene skal reduseres i tråd med aktivitetsnivået, dvs at det vi får inn i NGP-avgift går ut i premier. Dersom sesongen må avsluttes nå, betyr det at samlet premiepott reduseres med ca 80 prosent.

Les mer på NGP-siden