Ny bedriftsserie starter i september

I september starter Norges Sjakkforbundet opp en ny bedriftsserie. Bedriftsserien kommer i stand etter flere henvendelser til sjakkontoret, spesielt etter pandemien har vi merket en stor pågang fra bedrifter som ønsker å spille sjakk sammen med kollegaer. Forbundet er veldig glade og takknemlige for interessen og er nå fullt i gang med planleggingen av et landsomfattende tilbud til bedrifter.

Målet blir å skape en spennende møteplass for bedrifter med fokus på det sosiale. Fortrinnsvis gjennom bordsjakkturneringer, men der pandemi-restriksjoner og lange reiseveier gjør det hensiktsmessig vil vi også tilrettelegge for hybrid- og/eller nettsjakk. For å sikre fleksibilitet underveis, vil Spillsjakk bli brukt som turneringsverktøy. For å redusere lange reiseveier, vil serien deles inn i geografiske kretser. Inndelingen vil bli gjort på et senere tidspunkt når vi har en bedre oversikt på hvilke bedrifter som vil delta.

Format
Det endelige formatet for turneringen er fremdeles under utarbeidelse. Basert på henvendelsene sjakkontoret er det et viktig mål at det sosiale kommer i fokus. Forbundet vil komme ut med mer detaljer om formatet når dette arbeidet er ferdig.

Ta kontakt
Hvert lag vil bestå av fire spillere, og bedriftene kan stille med så mange lag som de ønsker. Bedrifter som ønsker å delta kan ta kontakt med Harald Christian Sagevik. Forbundet hører også gjerne fra bedrifter som er interessert i et mer formelt samarbeid om bedriftsserien.