Grenland Folkehøyskolen åpner egen sjakklinje!

Fra og med høsten 2021 åpner Grenland Folkehøyskole som eneste folkehøyskole i landet en egen sjakklinje. Målgruppen er unge sjakkspillere mellom 18 og 22 år som ønsker å bruke et skoleår på å satse for fullt på sin lidenskap.

Kjetil Lie

Trenere på sjakklinjen vil være brødrene Kjetil A. Lie og Espen Lie, som begge befinner seg i Norgeseliten. Begge har pedagogutdanning, og har i mange år jobbet tett på unge sjakkspillere både individuelt og i grupper. Det sjakkfaglige opplegget vil differensieres for best mulig utbytte, og trenerne vil være tett på hver utøver for å jobbe med personlig utvikling.

Grenland Folkehøgskole ligger i naturskjønne omgivelser i Porsgrunn

Grenland folkehøgskole som har mottoet «Et løft for livet» er stasjonert i Porsgrunn, og er i nær forbindelse til de lokale klubbene Porsgrunn sjakklubb og Grenland Sjakksenter, som samarbeider om sine klubbkvelder. Elever ved Grenland folkehøgskole vil kobles tett på det lokale miljøet, og det vil også opprettes samarbeid med Telemark Toppidrett Gymnas, og sjakklinjen der.

Opptaket starter 1. februar, men man kan søke gjennom hele året. For utfyllende informasjon om tilbudet kan du gå til følgende side: https://grenland.fhs.no/sjakk/

Du kan også lese om tilbudet her: https://www.folkehogskole.no/skole/grenland/sjakk

Interesserte spillere bes ta kontakt med Kjetil A. Lie på følgende adresse: kal@grenlandsjakksenter.no