Populær første samling for Flere mot SjakkToppen under Altibox Norway Chess

Hele gjengen samlet til fellesfoto ute. Alle fotos i denne reportasjone: Anniken Vestby

Gode tilbakemeldinger fra alle deltakerne etter den første fysiske samlingen i Flere mot SjakkToppens Team Norway, TN Challenge og Utviklingslandslag i helgen. Samlingen ble ledet av GM Frode Urkedal og WIM Sheila Barth Stanford, og med Harald Chr Sagevik fra Sjakkontoret som koordinator. Prosjektleder Jesper Hall fulgte det hele tett fra Sverige pga Covid19 situasjonen. Innlegg fra bl.a GM Nils Grandelius og besøk av verdensmester Magnus Carlsen var med på å gjøre dette til en populær kick-off for de fysiske samlingene til FMST. – Flere slike, var gjennomgangsmelodien fra deltakerne etterpå. Se flere bilder fra samlingen her:

Dyktige og konsentrerte sjakkjenter – fra v Lykke Merlot Helliesen, Emilie Lazareva, Amelia Nordquelle og Livia Lindstad

Aryan Tari var ikke helt fornøyd med egen innsats i Norway Chess 2020, men det var kult for FMST-gjengen å treffe ham rundt om i miljøet

Litt sjakkspilling ble det tid til – her Live Jørgensen Skigelstrand mot Afras Mansoor

De eldste fra FMST fikk delta under avslutningsmiddagen for Norway Chess med bl.a. premieutdeling. Fra v rundt bordet: leder Frode Urkedal, søstrene Kyrkjebø, Edit Machlik og leder Sheila Barth Stanford

Utviklingslandslaget

Team Norway ved 6 av dem: Fra v Amelia Nordquelle, Lykke Merlot Helliesen, Aksel Bu Kvaløy, Shazil Shehzad, Mathias Unneland og Ariza Hina. Noam Vitenberg, Elham Abdrlauf, Axel Tunsjø og Jens E Ingebretsen var dessverre ikke tilstede.

Sentralstyret (langs veggen bak) besøkte samlingen – her hos Utviklingslandslaget.

En kjent sjakkspiller (til v) stakk innom og hilste på, her med Sjakkontorets Harald Christian Sagevik (i mdten) og Frode Urkedal (sittende bak).