Spennende sjakk-helg i vente i Stavanger

Fredag til søndag 13-15/10 gjennomfører Flere mot SjakkToppen som første fysiske samling for Team Norway, Team Norway Challenge og Utviklingslandslaget. Samlingen er lagt til Stavanger under avslutningshelgen av Altibox Norway Chess. GM Frode Urkedal og WIM Sheila Barth Stanford vil være sjakkledere under helgen, mens Harald Chr Sagevik fra Sjakkontoret holder i det administrative. Pga karantenesituasjonen deltar prosjektleder Jesper Hall på video fra Sverige. Flere spennende forelesere, som GM Nils Grandelius, vil bidra gjennom helgen. Og – kanskje blir det besøk fra noen av verdensstjernene som gjør ferdig sin turnering på fredag?!

Samme helg og sted har så NSFs sentralstyre seminar med fokus bl.a. på visjoner og verdier. Det blir også ordinært styremøte.

Vi ønsker lykke til med arrengementene.