USF-akademiets 2. kull igang

USF-akademiets 2. kull under samling 1 på Sjakkontoret 2-4/10 2020. Fra v Geir Nesheim, programkomiteen, David Hellesøy, Bergens SKU, Espen Nordby, Hamar SSU, Leander Eriksen, Greveløkka BSK, Leo Moen Eidet, Molde SKU, Anders Aure, Konnerud SKU. I sofaen: Sofie Ratama Alta SKU, Malgorzata Kopaczek-Styczen, programkomiteen, Emilie Lazareva, 1911U og Sivert Ørsleie, Hamar SSU. Tobias Nerland, Greveløkka BSK, Live Jørgensen Skigelstrand, Stavanger SKU og August Trønnes, Bergen SKU var ikke til stede.

Helgen 2-4/10’20 startet USF-akademiets 2. kull opp med første samling. Hovedtema var kurs i styrearbeid, med LNUs styreleder Isa Malin Isene som foredragsholder.

3 deltakere måtte dessverre melde forfall pga Covid19-situasjonen, men samlingen var uansett vellykket.

Innslag om markedsføring på sosiale medier, inntektsarbeid i klubber og lokallag, besøk på The Good Knight Sjakkpub og kurs i Turneringsservice ved styreleder USF Eyvind Larre var blant andre innslag.

Neste samling for kull 2 er på Hamar i desember.

Styreleder Isa Malin Isene, LNU holdt innlegg om styrearbeid

Malgorzata Kopaczek-Stychen, som selv deltok i USF-akademiets kull 1, er med i programkomiteen for kull 2 og holdt innegg om markedsføring under første samling