Det norske laget kjemper videre i Online OL

Søndag blir det flere tøffe kamper mot tøffe motstandere. Av motstanderlagene Frankrike, Aserbajdjan og gruppeleder Ungarn, er det kun Frankrike det norske laget ansees som jevnbyrdig med. Det blir en spennende kamp om 8. plassen.

IM Kjetil Stokke strømmer alle kampene på sin twitch-kanal tatosarane. Det er veldig hyggelig om du kommer innom sendingen hans og støtter det norske laget. Første kamp starter kl 13.00

Puljespillet i 1. divisjon ble som ventet en mye tøffere opplevelse for det norske laget.

Fredagen åpnet Norge med oppskriftsmessig seier mot Sør-Afrika, det svakeste laget i puljen. I de to neste kampene mot Ukraina og Slovakia ble det tap. Hvilket var forventet gitt forskjellene i rating.

Lørdagen ventet sterke motstandere som Kasakhstan, Spania og Nederland. Mot de to første var Norge levnet små muligheter, og dessverre endte det med tap som forventet.

I den siste kampen mot Nederland var mulighetene ansett som vesentlig bedre. Men der Norge hadde marginene på sin side forrige helg, ble det dessverre stang ut denne helgen. På tre av bordene sto de norske spillerne til vinst, men unøyaktigheter under tidspress mot slutten snudde partiene til remis eller tap. Tilslutt endte det med tap med knappest mulig margin, Norge 2,5 – 3,5 Nederland.

Søndag blir det flere tøffe kamper mot tøffe motstandere. Av motstanderlagene Frankrike, Aserbajdjan og gruppeleder Ungarn, er det kun Frankrike det norske laget ansees som jevnbyrdig med. Det blir en spennende kamp om 8. plassen.

IM Kjetil Stokke strømmer alle kampene på sin twitch-kanal tatosarane. Det er veldig hyggelig om du kommer innom sendingen hans og støtter det norske laget. Første kamp starter kl 13.00

For mer detaljer fra gruppespillet, anbefaler vi chess-results, i tillegg til Bergensjakk.