Prosjektleder engasjert til Flere mot SjakkToppen

Den svenske IM Jesper Hall (48) er engasjert som prosjektleder for Flere mot SjakkToppen

Jesper Hall er engasjert som prosjektleder for Flere mot SjakkToppen, norsk sjakks nye satsning for å etablere en struktur for utviklingslandslag. Sparebankstiftelsen DNB bevilget høsten 2019 norsk sjakk 1 mkr over to år til denne satsningen, og styrene i NSF og USF har vedtatt en skisse for det videre arbeidet

Jesper Hall (48) er Internasjonal Mester i sjakk, og har bl.a. jobbet som riksinstruktør for Sveriges Schakförbund 2010-19, og vært ansvarlig for Sveriges juniorlandslag 1999-2006. I perioden 2002-2006 var han trener for Norges kadettlandslag. Jesper har dessuten siden 2014 ledet det Europeiske Sjakkforbundets Skolesjakk-komite.

Jesper vil starte sitt arbeid med en bred involvering av såvel spillere som trenere og andre relevante personer i det norsk sjakkmiljøet. Uttakene til de ulike nye gruppene som vil bli etablert vil bli foretatt av USFs og NSFs uttakssutvalg, mens Jesper vil koordinere og lede aktiviteten.

Et eget brev fra Jesper der han deler noen av sine tanker om engasjementet som prosjektleder for Flere mot SjakkToppen kan finnes her. Hans kontaktdetaljer finnes samme sted.

Vi ønsker Jesper Hall lykke til i rollen som prosjektleder for Flere mot SjakkToppen.