Klart for ChessParty i mai!

Nå er endelig ChessParty lansert – det store sjakk-arrangementet i Kr.himmelfartshelgen 22-24. mai i år. Arrangementet ble først omtalt i Norsk Sjakkblad nr 3 2019 – se side 50-51.

Magnus Carlsen, Wesly So og Fabiano Caruana er blant navnene som figurerer på plakaten. På det imponerende programmet står bl.a. ProChess-league finalen presentert av chess.com, NM for lag (starter 21/5),en stor åpen Fischer Random turnering, stor BGP-turnering, sjakkmesse, kurs og fordrag, åpningsshow og awardshow med kjente konferansierer, spillerfest, fortløpende miniturneringer, kurs for begynnere og mye annet.

Hele programmet er enda ikke spikret, men den kan forventes at enda flere spennende programposter blir lansert i tiden som kommer. Chess Party er først og fremst et sosialt arrangement, med mange muligheter for ulike aktiviteter, og noe for enhver smak.

ChessParty arrangeres på Oslofjord Convention Center i Sandefjord kommune, som et samarbeid mellom chess.com, chess24, OCC, Kjentfolk og NSF.

Hele pressemeldingen om ChessParty kan finnes her. Hjemmesiden til arrangementet finnes her og den internasjonale hjemmesiden her.

Les også Aftenpostens omtale av arrangementet her.