God oppslutning i Sjakk5ern og Sjakk9ern

Fornøyde 5-klassinger feirer deltagelsen i Sjakk5ern Distriktsfinale i sjakk-kommunen Bamble onsdag 5.2.

Over 700 femteklassinger og niendeklassinger har denne uka deltatt i Sjakk5erns og Sjakk9erns distriktsmesterskap, i Steinkjer, Drammen, Oslo, Bamble, Bærum og Haugesund.

En rekke DM gjenstår de neste fire ukene, rundt om i hele landet. I Sjakk5ern og Sjakk9ern er det hele klasser som konkurrerer mot hverandre, i en turneringsform som premierer høyest mulig deltagelse fra klassen.

Sjakk5ern er fra i år et tilbud til femteklasser i hele landet, og har fått følge av Sjakk9ern, et tilsvarende tilbud for niendeklasser.

Flere hundre klasser fra hele landet har registrert seg og gjennomført Sjakk5erns/Sjakk9erns opplæring. Videre har klassene meldt seg på til distriktsmesterskap, som denne uka kom godt i gang, hittil i Steinkjer, Drammen, Oslo, Bamble, Bærum og Haugesund.

Over 700 femteklasseringer og niendeklassinger, fordelt på 34 klasser/lag, møttes denne uka til kamp over sjakkbrettet. Mange hundre er påmeldt til DM de neste fire ukene, rundt om i hele landet.

Klassesamhold og deltagelse er fokuset i Sjakk5ern og Sjakk9ern. Hver klasse (eller basisgruppe) utgjør et lag og det er om å gjøre å få med flest mulig fra klassen, fremfor å velge ut de beste.

Rapportene hittil melder om god stemning, gode sjakktrekk og fornøyde deltagere. Vi ser frem til fortsettelsen som følger!

Les mer og se flere bilder på bloggen på Sjakk5erns hjemmeside her