Jente- og kvinne-NM i Bergen: Kurs med toppspillere og VM-billett

Det er snaue fem uker til NM for jenter og NM for kvinner på Skranevatnet i Bergen den 28. februar til 1. mars. Det er nå klart at vinneren i eliteklassen får en meget eksklusiv billett til VM i lyn- og hurtigsjakk. Premien inkluderer et stort reisestipend fra Sjakkens Venner.

Alle deltakere i begge NM får premie. Det blir kurs og simultaner med GM Frode Urkedal, IM Benjamin Haldorsen, IM Ivar Bern og WFM Anita Grønnestad. De tre første skal gå gjennom av partier med spillerne underveis.

Det er satt opp en ny hobbyklasse for damer uten rating. Det blir i tillegg sideturneringer i lyn- og hurtigsjakk. Disse er åpne for begge kjønn.

Deltakere kan overnatte gratis på spillestedet Skranevatnet (og kjøpe måltider) eller benytte seg av spesialtilbud på Quality Hotel Edvard Grieg (gangavstand).

Se invitasjonen og meld på her. Se også Facebook-eventet.