NSF søker prosjektleder til Flere Mot Sjakktoppen

Norsk Sjakk har mottatt støtte på 1 mkr over 2 år fra Sparebankstiftelsen DNB, til å etablere en struktur for utviklingslandslag i sjakk, og styrene i Norges Sjakkforbund og Ungdommens Sjakkforbund har vedtatt en skisse for det videre arbeidet. Prosjektet vil starte opp i 1. kvartal 2020, og bli organisert med en prosjektleder i en koordinerende rolle, i størrelsesorden 150-200 timer/år.

Vi søker en person med interesse for og erfaring fra toppsjakk og fra prosjektledelse, og med ønske om å bidra til utvikling av neste generasjon norske sjakkspillere på høyt nivå. En første viktig oppgave blir å videreutvikle skissen for det videre arbeidet i nært samarbeid med spillere, trenere og andre interessenter.

Søknader kan sendes til nsf@sjakk.no, med søknadsfrist 31.1.2020. Henvendelser om stillingen kan også rettes NSF/Sjakkontoret – telefon 221 51 241.

Om NSF: Organisasjonen ble stiftet i 1914, og er høyeste organ for sjakklivet i Norge. og har ca 5.000 medlemmer organisert i 17 kretser og ca 110 klubber. NSF er medlemsorganisasjon i FIDE (Verdenssjakkforbundet) og Nordisk Sjakkforbund, og holder til i trivelige lokaler på Sagene i Oslo.