GjensidigeStiftelsen støtter Sjakk5ern!

Ny gledelig nyhet for finansieringen av sjakk-prosjektene: GjensidigeStiftelsen har bevilget 0,4 mill kr til gjennomføringen av 2020-utgaven av Sjakk5ern!

Dette føyer seg pent inn i rekken av støttebevilgninger til SkoleSjakken og Sjakk & Samfunn fra Kunnskapsdepartementet, Sparebankstiftelsen DNB, Kulturdepartementet og ulike sponsorer, men det er samtidig første gang GjensidigeStiftelsen støtter sjakk-prosjektene – veldig hyggelig!

Påmeldingen til årets utgave av Sjakk5ern og Sjakk9er er godt i gang, og godt over 500 5- og 9-klasser rundt om i landet, med tett opp mot 10.000 elever, har allerede meldt seg på. Dette tallet vil øke frem til oppstart i januar 2020. Prosjektet avsluttes med en stor landsfinale under Chess Party helgen 21-24. mai, der også NM for Klubblag 2020 spilles.

Les mer om Sjakk5ern her og Sjakk9ern her