Nominér spiller til Bragdpremien 2018/2019

Her kan du nominere spillere til Bragdpremien 2018/2019!

Bragdpremien

Bragdpremien ble startet i 1983 og gikk da til Simen Agdestein. Fra 1984 ble det også delt ut en egen bragdpremie for kvinner.

Bragdpremien var opprinnelig en premie til den norske sjakkspilleren som det foregående året gjorde den beste prestasjonen på den internasjonale arena, stemt frem av sjakkpressen i januar. Nå stemmes Bragdpremien fram av deltakerne på Landsturneringen. I fjor endret man tidsrommet for bragdpremien til å følge aktivitetsår, ikke kalenderår, og dette er også praksis i år.

Vinneren, av 5-6 nominerte i både åpen klasse og kvinneklassen, er spilleren med flest stemmer. Årets bragd behøver ikke være den største sjakklige prestasjonen, men kan også være en artig prestasjon eller en prestasjon uten sidestykke.

Nominer spiller til Årets Sjakkbragd 2018/2019:

Bragden på ha skjedd mellom 1. juni 2018 og 31. mai 2019.
Innsendelsesfrist 15. juni:

Feil: Kontaktskjema ble ikke funnet.