Det er fortsatt plasser på kvinnerekrutteringskonferansen!

Nå nærmer helgen seg med stormskritt, og du har fortsatt mulighet til å melde deg på kvinnerekrutteringskonferansen, NM for kvinner og klubblederkonferansen!

KVINNEREKRUTTERINGSKONFERANSEN
Er du klubbleder, medlem eller bare en som vil vite litt mer om hvordan vi kan få flere kvinner til å spille sjakk? Da er kvinnerekrutteringskonferansen noe for deg! Arrangementet er åpent for alle – både menn og kvinner – som er interessert i å få flere kvinnelige sjakkspillere. Du kan melde deg på ved å sende en e-post til nsf@sjakk.no. Konferansen foregår på Norges Toppidrettsgymnas, Hans Burums vei 30, 1357 Bekkestua lørdag 16. mars.

Det er også fortsatt mulig å melde seg på NM for kvinner, som spilles for første gang siden 1972! NM-et spilles på NTG, Hans Burums vei 30, 1357 Bekkestua 15. – 17. mars. Du kan lese mer om turneringen og melde deg på her.

Søndag 17. mars foregår også klubblederkonferansen, som arrangeres annethvert år og er veldig nyttig for deg som klubbleder. I likhet med kvinnerekrutteringskonferansen, foregår klubblederkonferansen på NTG i Bærum, og påmelding kan gjøres ved å sende en e-post til nsf@sjakk.no Les mer her.