Nordisk Mesterskap 2019 spilles i Sarpsborg 21.-27. juni

Det er endelig klart for Nordisk Mesterskap i Norge igjen, 18 år etter det sist ble spilt i Norge. I 2001 fant turneringen sted i Bergen, denne gangen står Sarpsborg for tur!

Årets nordiske mesterskap spilles i tre klasser; Åpen klasse der den nordiske mesteren kåres, kvinneklasse og seniorklasse. Turneringen foregår på Quality Hotell Saprsborg, der bl.a. fjorårets landsturnering fant sted.

Nå er nettsiden for arrangementet åpen, og der kan du melde deg på.

NSF står som arrangør, og jobber i tiden fremover med å nå ut med arrangementet til alle nordiske forbund og spillere.Vi har også innledet et godt samarbeid med Østfold fylkeskommune, og det kommer både mesterskapet og sidetilbudene til å bære preg av.

NSF har søknad liggende hos FIDE om at vinneren skal være kvalifisert til FIDE World Cup i Russland i september. FIDE World Cup er en del av VM-syklusen frem mot 2020. Mer informasjon kommer så snart den foreligger.