Kjempeoppslutning under NM for jenter

På pallen (Mikroputt og Miniputt): Oline Sundby Waage, Anna Ovidia Young og Bella Marie Young Foto: Ingvild Sunby

NM for jenter ble i denne helgen spilt i Trondheim, på Nidaros Idrettsungdomskole, fredag 8.-søndag 10. februar, med Hell Sjakklubbs Ungdom som arrangør. Deltagelsen var gledelig: 54 deltakere fra 21 ulike klubber! Mesterskapet hadde spillere fra så vel arrangørfylket Trøndelag som Østlandet, Vestlandet og Nord-Norge ved brettene – en økning fra de senere år!

Fra premieutdelingen
Foto: Trond Young

Arrangørens Primus Motor Torbjørn Dahl sier i en kommentar:

– Vi er godt fornøyd med deltagelsen. Det må alltid jobbes hardt for å sikre at det kommer mange spillere, men når man så lykkes, gir det en god følelse. Stor takk også til alle i arrangørstaben og ikke minst Jorunn Brekke og Marianne Langvik.

Nye Norgesmestere:

Ungdom: Thyra Kvendseth, Nordstrand SKU
Kadett: Embla Grønn, OSSU
Lilleputt: Lykke-Merlot Helliesen, Caissa SKU
Miniputt: Anna Ovidia Young, Sotra SKU
Mikroputt: Bella Marie Young, Sotra SKU

Alle resultater finnes på http://turneringsservice.sjakklubb.no/standings.aspx?TID=NMforjenter2018-HellSjakklubb