Vil du jobbe på Sjakkontoret?

Norsk sjakk opplever tidenes interessebølge, og søker nå etter noen med erfaring fra prosjekt-, kommunikasjons- og kontorarbeid som vil bidra til den videre oppturen!

Norges Sjakkforbund og Ungdommens Sjakkforbund, som har administrasjon på Sjakkontoret på Sagene i Oslo under ledelse av felles generalsekretær, søker medarbeider i 50-100% fast stilling med snarlig tiltredelse, da nåværende stillingsinnehaver nettopp har fratrådt.

Vi søker etter noen som har bred kompetanse, og med særlig interesse for og erfaring fra prosjekt-, arrangements- og kommunikasjonsarbeid, og vi kan tilby varierte oppgaver med mye kontakt med omverden, på et kontor med fire fast ansatte og flere deltids- og prosjektmedarbeidere.

Erfaring med publisering på nettsider (WordPress) og sosiale medier er ønskelig. I tillegg er kjennskap til drift av frivillige organisasjoner en fordel. Kunnskap om og interesse for sjakk vil også være nyttig, men er ingen avgjørende forutsetning.

Stillingen avlønnes tilsvarende statens lønnstrinn 46.

Henvendelser om stillingen kan rettes til generalsekretær Geir Nesheim på tlf 22 15 12 41.

Søknader kan sendes til nsf@sjakk.no eller usf@sjakk.no med søknadsfrist 18.12.2018.

Om NSF: Organisasjonen ble stiftet i 1914, og er høyeste organ for sjakklivet i Norge. NSF har 4000 medlemmer organisert i 17 kretser og ca 110 klubber. NSF er medlemsorganisasjon i FIDE (Verdenssjakkforbundet) og Nordisk Sjakkforbund, og holder til i trivelige lokaler på Sagene i Oslo.

Om USF: Organisasjonen er NSFs Ungdomsorganisasjon, og ble stiftet i 1978. USF har snaut 5000 medlemmer organisert i 17 kretser og ca 80 klubber. USF mottar statsstøtte gjennom LNU og Fordelingsutvalget. USF har felles kontorløsning med Norges Sjakkforbund, og holder til i trivelige lokaler på Sagene i Oslo.