Nytt fra Sjakkontoret

Markeds- og kommunikasjonskonsulent ved Sjakkontoret Hanne Evensen slutter per 30.11.18 for å gå tilbake til en fast stilling i Norgesgruppen, der hun hadde et vikariat tidligere. Sjakkontoret vil nå sette igang arbeidet med å finne Hannes etterfølger.

Generalsekretær Geir Nesheim sier: – Hanne har gjort en kjempejobb dette halvår på Sjakkontoret, ikke minst med kommunikasjon og på sosiale medier. Vi kommer til å savne henne, også som kollega og menneske, men vi kan dessverre ikke konkurrere når de største i næringslivet vil noe. Nå skal vi jobbe for å finne andre gode krefter som kan være med og utvikle norsk sjakk videre.

Hanne Evensen sier: – Det har være et veldig morsomt og spennende halvår og jeg har blitt veldig glad i miljøet. Ønsker alle lykke til og gratulerer med at verdensmesteren er norsk i minst to år til!