Støtter Norges Sjakkforbund på «Black Friday»

Vi kaller det «White Friday», skriver klokkeprodusenten VonDoren på sine nettsider.

Mange nordmenn, og ikke minst den norske handelsstanden, har trykket den amerikanske kjøpefesten «Black Friday» til sitt bryst. Her kan man få kjøpt inn alle årets julegaver, hvis man ikke har noe imot litt handlehysteri og lange køer.

Klokkeprodusenten VonDoren har valgt å gjøre sin vri på «Black Friday», de kaller det «White Friday». Du får opptil 20 prosent rabatt på ditt klokkekjøp og VonDoren donerer 20 prosent av omsetningen til Norges Sjakkforbund.

– Vi gjør dette for å bidra til utviklingen av norske talenter, forteller Øyvind VonDoren Asbjørnsen som har tittelen Chief Amazement Officer i selskapet.

Det setter generalsekretær i Norges Sjakkforbund, Geir Nesheim, stor pris på.

– Det er utrolig hyggelig at VonDoren velger å støtte Norges Sjakkforbund. Ved å gjøre det på denne måten gir de sine kunder et godt tilbud og samtidig muligheten til å støtte en god sak, forteller han.

VonDoren er aktive innenfor sjakkmiljøet på flere måter og Aryan Tari er ambassadør for klokkemerket. Sammen har de blant annet gjort et fartsfylt stunt som du kan se her.