Sterk deltakelse i Kragerø resort 2019

Allerede er det påmeldt 14 tittelspillere til turneringen som arrangeres 20.-24. februar 2019.

Kragerø Resort arrangeres for tredje gang til vinteren. I 2018 hadde turneringen 122 deltakere, i 2019 håper arrangøren at enda flere tar turen.

– Vi håper på økt deltakelse i 2019. Turneringen arrangeres for tredje året på rad og vi har i de to foregående årene hatt GM-inntegninger av Espen Lie og Bragi Thorfinnsson, forteller leder i Kragerø Sjakklubb, Truls R. Jørgensen.

Han er primus motor og organisator for den ni runder lange GM-turneringen som reklamerer med at du kan spille der Magnus Carlsen har forberedt seg til fire VM. Med seg som turneringsleder og dommer har han IA Øystein Brekke, og FA Anniken Vestby vil også være dommer.

Hittil er det 35 påmeldte til turneringen og deltakerlisten toppes foreløpig av Jon Ludvig Hammer og Kjetil A. Lie, som også er de to som har vunnet turneringen foregående år.

– Vi er opptatt av å arrangere en turnering med sterk deltakelse og er glade for at det allerede er påmeldt 14 tittelspillere, avslutter Truls R. Jørgensen.

Mer informasjon og påmelding finner du her

Det er ikke feil å våkne opp til denne utsikten før man inntar spillelokalet for et sjakkparti. Foto: Tanja Cecilie Kveim