Gode prestasjoner i VM for ungdom

Etter elleve runder i Halkidiki ble VM for ungdom avsluttet i dag. For Norge har det vært et flott mesterskap med mange oppturer.

Mesterskapet startet med at Tor Fredrik Kaasen lå på delt førsteplass etter fire runder i klassen U16. Denne plasseringen ble vanskelig å holde, men Vålerenga USK-spilleren endte på en strålende 5. plass med 8 poeng og ble dermed også mesterskapets høyest plasserte nordmann.

Tor Fredrik Kaasen under runde 9. Foto: Niki Riga

I samme klasse spilte Andre Nielsen (Alta SKU), som endte på 52. plass, Mads Vestby-Ellingsen (Tromsø SKU), på 62. plass, Gunnar Lund (Tromsø SKU), på 66. plass og Aleksander Fossan (Stavanger SKU), på 94. plass. I alt var det 119 deltakere i klassen.

I klassen JU16 ble Ingrid Skaslien (Vålerenga USK) beste norske på en 51. plass. Thyra Kvendseth (NSKU), endte opp ett poeng bak på en 63. plass og Ulrikke Langvik (Trondhjem SKU) ble nummer 81 av 90 deltakere i klassen.

Anniken Vestby har vært delegasjonsleder for Norge under mesterskapet. Hun har tatt mange flotte bilder og de kan du se her.

I U18 ble beste nordmann Johannes Haug (NSKU) på 21. plass. Deretter fulgte Eivind Olav Risting (1911U) på 29. plass, Aleksander Lindbøl (1911U) på 61. plass og Lucas Ranaldi (1911U) på 73. plass. I alt var det 98 deltakere i klassen.I JU18 fikk Ingrid Greibrokk (Alta SKU) en 59. plass, mens Sara Næss (Vålerenga USK) ble nummer 72 av 83 deltakere.

Alle resultater finner du her

Noam Aviv Vitenberg (1911U) ble nummer 44 i klassen U14, mens Mathias Unneland (Aalesund SKU) ble nummer 99. I denne klassen var det hele 137 deltakere. I JU14 var Linnea Tryggestad (NSKU) eneste norske deltaker. Hun endte opp på en 91. plass av totalt 107 deltakere.

Det har vært mange gode prestasjoner av alle de norske gjennom mesterskapet og USF vil takke både spillere, trenere og delegasjonsleder for innsatsen!

Vil du se flere bilder? Sjekk ut mesterskapets Facebook-side.