Syv kretsmesterskap til helgen

Kommende helg arrangeres det kretsmesterskap rundt om i landet. Det er flott at mange av kretsene våre klare å arrangere denne typen mesterskap, og vi håper at enda flere kretser skal klare å gjennomføre dette fremover.

Både i Rogaland, Akershus, Oslo, Østfold, Telemark, Hedmark og Buskerud vil det denne helgen arrangeres kretsmesterskap. Hittil er 187 deltakere påmeldt og det er fortsatt tid til å melde seg på for den som ønsker det.

For mange vil deltakelsen i KM være kvalifiserende for deltakelsen i NM i Haugesund 09.-11. november.

Klubbene som arrangerer KM til helgen er Jæren Sjakklubb, Kragerø Sjakklubb Ungdom, Oslo Sjakkrets Ungdom, Elverum Sjakklubb Barn og Ungdom og Hedmark SKU, Bærum Schakselskaps Ungdom, Fredrikstad Ungdomssjakk og Konnerud Sjakklubbs Ungdom.

Vi ønsker alle arrangører og deltakere lykke til kommende helg! Og sender samtidig en oppfordring til samtlige kretser om å se på muligheten for å arrangere et kretsmesterskap dersom det ikke allerede er vedtatt.