Stavanger Open begynner i morgen

Elleve tittelspillere er påmeldt hittil og det er fremdeles mulig å melde seg på.

Det er høstferie for vestlandet denne uken og da passer det godt med en sjakkturnering. Stavanger Sjakklubb inviterer til Stavanger Open 2018 som begynner 10.10. og avsluttes 14.10. Det skal spilles 9 runder FIDE Dutch Swiss og i tillegg til A-gruppen blir det separate B- og C-grupper for spillere ratet under 1800 og 1400.

Det er over 100 påmeldte til turneringen som arrangeres på Clarion Hotel Stavanger, midt i hjertet av byen. Det er med andre ord gode muligheter for å se litt av byen hvis man har tid til overs mellom alle dobbeltrundene.

Bilder fra fjorårets turnering kan du se her og mer informasjon om selve turneringen finner du her.

Vi ønsker alle deltakere og arrangøren lykke til!