Medaljer i begge klasser i Nordisk for Skolelag

Jong Skoles sølvinnere var fornøyd med innsatsen under Nordisk for skolelag i helgen (foto: Rune Olsen)

Dette årlige mesterskapet ble avviklet i Finland helgen 7-9/9. Norge var som vanlig representert ved vinnerne fra NM for Skolelag i Sarpsborg i april.

I klasse ungdomskoler vant Hørduvalla skole fra Island foran laget fra Danmark. Gosen skole fra Stavanger tok 3. plass av 5 lag. Toppscorer på Gosen ble 2. bordspiller Aleksander Flasen med 4p på 5 runder.

I barneskoleklassen vant Maria Elementærskola fra Sverige etter hard kamp med Jong skole fra Bærum, som tok sølvet. Jong fikk like mange individuelle poeng som vinnerlaget, men hadde 1 færre lagpoeng. På 3. plass fulgte en av de finske skolene. Toppscorer på Jong skoles lag ble 2. bord spiller Elmi Saad Abobaker med 5p på 5 runder, mens 4. bordspiller Tran Tien Quoc tok 3p på 3 partier.

Vi gratulerer begge de norske lagene med god innsats!