Jevnt i toppen i NGP-sammendraget

NGP-sammendraget etter 64 spilte turneringer er nå oppdatert.

Sammendraget er oppdatert per 20. april, og i alle disiplinene beholdes ledelsen i mesterklassen av samme person: Langsjakk ledes av FM Joachim Solberg (Sarpsborg), hurtigsjakk ledes av Elham Abdrlauf (OSS) og lynsjakk ledes av GM Jon Ludvig Hammer (OSS).

Sammenlagtlister finnes her:

Oversikten omfatter de 64 turneringene spilt før helgens 3 turneringer. Totalt gjenstår det 6 langsjakkturneringer, 8 hurtigsjakkturneringer og 9 lynsjakktureringer.(Totalt for sesongen blir det 30 – 28 – 32).

Sesongens siste turnering spilles på NTG 1. juli. Denne var opprinnelig terminfestet til lørdag 30. juni, men ble flyttet til 1. juli pga OSS junior international. Det er dermed naturlig at denne inngår i sesongen 2017-18.

Søknader for NGP-turneringer sesongen 2018/2019 kan sendes inn på webskjemaet her.