Stillingsannonse: Prosjektmedarbeider SkoleSjakken

Er du opptatt av barn og unges læringsmiljø? Er du nysgjerrig på hvordan skolesjakk kan fremme pedagogisk og psykososial utvikling?

Norges Sjakkforbund (NSF) og Ungdommens (USF) søker en til to prosjektmedarbeider(e), til videreutvikling og gjennomføring av prosjektet SkoleSjakken. Stillingen(e) vil være et midlertidig 50-100% treårig engasjement.

Vi søker personer med pedagogisk kompetanse, god formidlingsevne, engasjement og gjennomføringsevne. Erfaring i bruk av ulike digitale kommunikasjonsverktøy er ønskelig, samt minimum grunnleggende sjakkunnskaper.

Arbeidssted er Sjakkontoret på Sagene i Oslo, som har fire fast ansatte.

Stillingen innebærer noe reisevirksomhet. Sertifikat er en fordel.

Om SkoleSjakken

SkoleSjakken er et prosjekt i regi av NSF og USF, som ble igangsatt høsten 2015. Over 400 grunnskoler fra hele landet har hittil deltatt i prosjektet. SkoleSjakken arbeider med å stimulere til sjakkundervisning og -spilling i norske grunnskoler, med pedagogisk og psykososialt utbytte som formål.

Sjakklærerkurs for skolenes medarbeidere er en sentral del av SkoleSjakkens prosjektmodell, som springer ut av erfaringsutveksling og samarbeid med Sveriges Schackförbund. SkoleSjakkens sjakklærerkurs har vært arrangert som dagskurs i alle landets fylker, og har hittil hatt over 750 deltakere.

SkoleSjakken driftes gjennom støtte fra Sparebankstiftelsen DNB og Utdanningsdirektoratet.

Arbeidsoppgaver:

  • Videreutvikling av prosjektmodellen
  • Planlegging, administrering og drift
  • Digital kommunikasjon og videreutvikling av kommunikasjonsløsninger
  • Brukerstøtte/rådgivning
  • Rekruttering

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Pedagogisk utdanning/kompetanse
  • Gode kommunikasjonsevner, norsk muntlig og skriftlig
  • Digital kompetanse
  • Kunnskap om og interesse for sjakk

Stillingen avlønnes tilsvarende statens lønnstrinn 46.

Henvendelser om stillingen kan rettes til generalsekretær og prosjektleder Geir Nesheim på tlf 22 15 12 41.

Søknader kan sendes til nsf@sjakk.no eller usf@sjakk.no med søknadsfrist 2. mai 2018


Om Norges Sjakkforbund (NSF): Organisasjonen ble stiftet i 1914, og er høyeste organ for sjakklivet i Norge. NSF har 4000 medlemmer organisert i 17 kretser og ca 110 klubber. NSF er medlemsorganisasjon i FIDE (Verdenssjakkforbundet) og Nordisk Sjakkforbund, og holder til i trivelige lokaler på Sagene i Oslo.

Om Ungdommens Sjakkforbund (USF): Organisasjonen er NSFs ungdomsorganisasjon, og ble stiftet i 1978. USF har snaut 5000 medlemmer organisert i 17 kretser og ca 100 klubber. USF mottar statsstøtte gjennom LNU og Fordelingsutvalget. USF har felles kontorløsning med NSF og holder til i trivelige lokaler på Sagene i Oslo.