Lyst til å arrangere et NM i 2018?

Kun to ledige NM-er igjen, og fristen for disse nærmer seg!

NM for ungdom 2018 har søknadfrist 1. oktober 2017. Det har kommet inn en søknad fra Alta allerede. Arrangementet er det største arrangementet for barn og unge og samler opp mot 400 deltakere. I 2017 blir dette arrangert i Kristiansand, mens det i 2016 ble arrangert i Hell.
Interesserte bes sende søknad til usf@sjakk.no innnen fristen.

NM i hurtigsjakk for seniorer 2018 har søknadsfrist 1. november 2017. Dette arrangeres også årlig og blir i år arrangert av Moss, mens det i fjor ble arrangert av Stjernen. Seniorklassene er 50+ og 65+ og har etter klasseutvidelsen på kongressen i år stort potensiale!
Interessert bes sende søknad til nsf@sjakk.no innen fristen.

Alle NM-er som tildeles og er tildelt, samt søkere, kan man se i denne oversikten