Fri kollektivtransport under Landsturneringen

sjakknm2017Stavanger Sjakklubb har inngått avtale med kollektivselskapet Kolumbus AS som samarbeidspartner for Landsturneringen 2017.

Kolumbus har ansvar for den offentlige buss- og hurtigbåttrafikken i Rogaland. Samarbeidet er inngått for å legge til rette for at deltakerne skal kunne reise kollektivt til og fra arrangementet.

Inntil 500 av de påmeldte deltakerne kan motta et ukespass hver i form av «app» til mobil. Ukespasset gir gratis adgang på Kolumbus sine busser i én uke under Landsturneringen. I tillegg kommer mulighet for kostnadsfritt å benytte Bysykkelen. For nærmere informasjon om Kolumbus sine bussruter m.v. se link til «Reiseplanlegger» under Landsturneringen sine hjemmeside https://www.sjakknm2017.no/transport.

Deltakere som ønsker å motta reisepass, må registrere seg på http://tiny.cc/kolumbus-reisepass innen 12.juni med navn, telefonnummer, e-post adresse og hvilken klasse man deltar i Landsturneringen.

Tilbudet gjelder for alle deltakere i Landsturneringen. For deltakere som ikke er fra Stavanger Sjakklubb vil tilbudet alternativt kunne benyttes av ledsagere o.l.

For å benytte tilbudet under selve Landsturnerningen må appen «Kolumbus Billett« lastes ned.

For mer informasjon, besøk Landsturneringens nettside www.sjakknm2017.no.