To nordiske mestre i nordisk for jenter

DSC_0356

Foto: Tor Skaslien

I 1. mai helga fikk Norge to nye nordiske mestre.

Nordisk mesterskap for jenter ble spilt i Stockholm fra 28. april til 1. mai. Ingrid Skaslien (Vålerenga USK) ble nordisk mester i gruppe B (jenter 16 år og yngre) og Live J. Skigelstrand (Stavanger SKU) ble nordisk mester i gruppe C (jenter 13 år og yngre)

Norge stilte med to deltakere i hver av de tre klassene og ble suverent beste nasjon med 4 medaljer: Ingrid Greibrokk (Alta SKU) tok sølv i eldste klasse (jenter 20 år og yngre), mens Thyra Kvendseth (Nordstrand SKU) tok bronse i gruppe B. Sara Næss tok en 5. plass i eldste gruppe og Linnea G. Tryggestad tok 4. plass i gruppe C.

Medaljefordeling, nordisk mesterskap for jenter:

Land Gull Sølv Bronse Totalt
Norge 2 1 1 4
Danmark 1 1 2
Island 1 1
Finland 1 1
Sverige 1 1

Turneringshjemmesiden
Bilder av Lars OA Hedlund