Ny internasjonal sjakkturnering i Kragerø – med norm-muligheter

Fra NM for ungdomslag 2016 på Kragerø Resort med arrangementsleder Truls R. Jørgensen til høyre og med premievinnerne for best resultat på hvert bord. Fra høyre Arne Gilje, Stavanger, Tim Wanvik, OSSU, Shazil Shehzad, Smeaheia og Jens E. Ingebretsen, OSSU.

Fra NM for ungdomslag 2016 på Kragerø Resort med arrangementsleder Truls R. Jørgensen til høyre og med premievinnerne for best resultat på hvert bord. Fra høyre Arne Gilje, Stavanger, Tim Wanvik, OSSU, Shazil Shehzad, Smeaheia og Jens E. Ingebretsen, OSSU.

Kragerø Resort Chess er et nytt tilbud på terminlista og gjør at norske og utenlandske spillere kan jakte IM- og GM-normer i vinterferien.

Kragerø Sjakklubb inviterer til den nye internasjonale turneringen «Kragerø Resort Chess» i februar. Dette blir et nytt sjakktilbud i Norge som arrangøren ønsker å gjøre til en årlig turnering med et tilbud for alle spillenivåer

– Det var den gode responsen fra deltagere og foreldre i dette mesterskapet som tente gnisten for å sette Kragerø Resort også på det internasjonale sjakk-kartet, forteller lederen i Kragerø Sjakklubb, Truls Jørgensen.

Kragerø Resort har i de siste årene rukket å bli kjent som et sjakkhotell gjennom at Magnus Carlsen og laget hans har benyttet det for forberedelser til VM-matchene og som arena for et team av sekundanter under selve kampene. Hotellet var også en vellykket arena for årets NM for barne- og ungdomsklubblag.

Turneringen Kragerø Resort Chess er en av 6 turneringer i Norge per nå som kan gi dette. De andre er Codanserien, det åpne NM på Fagernes i påsken, Sveins minneturnering i juni, Landsturneringen og Oslo Chess Festival i høstferien.

5 stormestre er allerede påmeldt turneringen.Mer informasjon og påmelding på TurneringsService.