Scandic Grand Prix – Nordquelle med full pott og fotofinsh i flere klasser

ScandicDaniel Nordquelle har oppnådd maksimal poengsum i klasse 1 i Scandic Grand Prix 2015 – 16, og er den eneste som er sikret 1. plass før siste helg! I klasse 2 og klasse 3 er det helt åpent når NGP avsluttes til helgen med 3 turneringer i Trøndelag.

Aryan Tari leder klasse mester 20 poeng foran Jon Ludvig Hammer. Trygve Dahl, som nå ligger på 4. plass, er påmeldt i alle 3 gjenstående turneringer og kan med full uttelling klatre helt til topps. Andreas Tryggestad er nå på 3. plass, 30 poeng bak Tari.

Daniel Nordquelle, Nordstrand, har oppnådd maksimale 1600 poeng i klasse 1 etter å ha deltatt i sin 25. turnering i helgen, og samtidig tok en ny klasseseier. Per Omtvedt ligger på 2. plass, men kan bli forbigått av Trygve Dahl.

Gisle Bjugn har overtatt ledelsen i klasse 2, men Svein Erik Lurdalen er kun ett poeng bak. Lurdalen vil gå forbi Bjugn ved å delta i alle de tre gjenstående turneringene.

Mathias Unneland og Odd Ristesund har like mange poeng i klasse 3, men Unneland går foran da han har færre bonuspoeng for antall deltakelser.

Mathias Unneland, Aleksander Øye-Strømberg og Oskar Feed Jakobsen kjemper i teten i både klasse 4 og klasse 5. De to sistnevnte er allerede påmeldt til turneringene på Hell.

I kampen om superbonusen leder Odd Ristesund med 14 seire foran Trygve Dahl med 13. Begge to er påmeldt til avslutningshelgen på Hell!