Vellykket Nordisk for Jenter i Alta

 

usflogoUSF og Alta SKU arrangerte Nordisk for Jenter i Alta i helgen, med 25 deltakere fra de 5 nordiske land. Norge gjorde en sportslig sterk innsats med 3 gull, 1 sølv og 2 bronse i de 3 klassene. Mesterskapet ble prikkfritt gjennomført av primus motor Jørund Greibrokk og hans dyktige stab samt turneringsleder IA Trond Romsdal. Norge arrangerer også de to kommende nordiske ungdomsmesterskapene: for Skolelag i september og for Ungdom i februar 2017. Interesserte arrangører kan henvende seg til usf@sjakk.no. Resultater kan finnes her. Bilder av medaljevinnerne (alle bilder: Jørund Greibrokk/arrangøren):

IMG_0014 (2)IMG_0003 (2)IMG_9990 (2)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. : Sajjadi, Moradi, Greibrokk, 2: Davidsdottir, Greibrokk, Hedelykke Jensen, 3: Skaslien, Eikeland Grønn, van den Brink