Stillingsannonse

Administrasjonssekretær USF søkes for snarlig tiltredelseusflogo

Ungdommens Sjakkforbund søker adm.sekretær med snarlig tiltredelse, da stillingsinnehaver de siste 5 år fratrer i løpet av våren. Vi søker en person med organisasjons- og regnskapserfaring, og kan tilby varierte oppgaver med mye kontakt med omverden, på et kontor med tre faste ansatte og flere deltids- og prosjektmedarbeidere. Erfaring med databehandling og god språkkompetanse er en forutsetning. Kunnskap om sjakk er en fordel men ingen forutsetning. Stillingsomfang og vilkår etter avtale. Henvendelser om stillingen kan rettes til generalsekretær Geir Nesheim på telfnr 221 51 241. Søknader kan sendes til usf@sjakk.no med søknadsfrist 29.januar 2015.

Om USF: Organisasjonen ble stiftet i 1978, og har vel 4000 medlemmer organisert i 17 kretser og ca 80 klubber. USF mottar statsstøtte gjennom LNU og Fordelingsutvalget. USF har felles kontorløsning med Norges Sjakkforbund, og holder til i trivelige lokaler på Sagene i Oslo.