Redaktør Førsteraden søkes

usflogoUngdommens Sjakkforbund søker ny redaktør til sitt medlemsblad Førsteraden, med snarlig tiltredelse, da nåværende redaktør fratrer i løpet av kort tid. Førsteraden sendes ut i ca 5.000 eksemplarer til USFs medlemmer 6 ganger i året. Vi søker en erfaren sjakkperson som ønsker å utvikle Førsteraden videre. Honorar etter avtale. Henvendelser om stillingen kan rettes til generalsekretær Geir Nesheim på telfnr 221 51 241. Søknader med beskrivelse av relevant erfaring kan sendes til usf@sjakk.no med søknadsfrist 29.januar 2015.

Om USF: Organisasjonen ble stiftet i 1978, og har vel 4000 medlemmer organisert i 17 kretser og ca 80 klubber. USF mottar statsstøtte gjennom LNU og Fordelingsutvalget. USF har felles kontorløsning med Norges Sjakkforbund, og holder til i trivelige lokaler på Sagene i Oslo.