Daniel Nordquelle vant i Sandefjord

ScandicDaniel Nordquelle, Nordstrand tok en overraskende seier i Sandefjord GP, mens det ble favorittseier til Kjetil Stokke i Bergen GP. Det var stor deltakelse i disse turneringene, som inngår i Scandic Grand Prix 2015 – 16.

.Maxim Turov leder fortsatt klasse mester, men Halvard Ådnøy, Black Knights og Sebastin Mihailov, OSS følger like bak.

Per Omtvedt, Stjernen leder klasse 1, like foran Daniel Nordquelle, Nordstrand

Det er hard kamp om ledelsen i klasse 2, som skifter etter hver helg. Svein Dale, 1911 har tatt føringen, etter seieren i B-gruppen i Bergen, mens Oddbjørn Christensen følger like bak etter å ha vunnet klassen i Sandefjord.

Odd Ristesund, Kampen har en klar ledelse i klasse 3 foran Kazim Yilmaz, Drammens.

Jørgen Brobakken, Hamar, økte ledelsen i klasse 4 forrige helg etter lynsjakken i Stjernen. Nærmest Brobakken følger Max Dahl, 1911, som vant klassen i Sandefjord, og Andreas Tenold, Nordstrand.

I klasse 5 leder nå Hy Chang Vo, Bærum foran David Luangtep Vangen, 1911. Her er det imidlertid jevnt, og det er flere spillere med kun 3 og 4 tellende turneringer som fort kan blande seg inn i tetstriden.

I kampen om superbonusen er det ingen endringer i toppen. Ristesund leder med 5 klasseseire foran Turov og Cornelius Kvendseth, Nordstrand, med 4 klasseseire hver.

Neste helg er det seriesjakk, så de neste GP-nurneringene spilles først helgen 6. – 8. november.