Hammer og Lie vant i helgen

ScandicJon Ludvig Hammer, OSS vant Stjernen og Kampens Superlørdag lyn GP i Oslo og Espen Lie, Asker vant Helge Elias Thetings Minneturnering i Kragerø. Den siste turneringen trakk hele 116 deltakere, noe som er den største turneringen i Scandic Grand Prix 2015 – 16 så langt denne sesongen.

Maxim Turov har fortsatt en solid ledelse i klasse Mester, mens Per Omtvedt, Stjernen har overtatt ledelsen i klasse 1 foran Odd Ristesund, Kampen. Ristesund vant klasse 3 i Stjernen og Kampens superlørdag, og har dermed en klar ledelse i klasse 2 og en suveren ledelse i klasse 3. Med denne klasseseieren, er det likt mellom Ristesund og Turov i kampen om superbonusen med 4 klasseseire hver.

Nicholas Sunde, Søråshøgda leder fortsatt klasse 4 og klasse 5.

Neste helg spilles Blåbyen Grand Prix i Sortland, mens det spilles to lynsjakkturneringer på Hell (13. september Lyn Grand Prix) og Konnerud (Konnerud Åpent Buskerudmesterskap lynsjakk 2015 NGP) .