Suverene NTG-lærere i NGP

ScandicMaxim Turov, Tromsø og Simen Agdestein, OSS avga ingen poeng i hhv Tromsøsjakken og Løkkehaven Grand Prix siste helgen i august. Disse turneringene inngår i Scandic Grand Prix 2015 – 16.

Turov har dermed en solid ledelse i klasse mester. Det ble spilt ytterligere 3 turneringer i helgen, Thomas Nyland vant Arendal GP og Vadims Daskevics, Stavanger vant det åpne Stavangermesterkapet i lynsjakk. I Blixtfeiden, som ble spilt i Tromdheim, stakk Per-Olov Larsson, Sverige, av med seieren.

Odd Ristesund, Kampen og Per Omtvedt, Stjernen var noen av spillerne som fikk med seg 2 turneringen i helgen. Ristesund leder både klasse 1, klasse 2 og klasse 3, mens Nicholas Sunde, Søråshøgda, fortsatt leder klasse 4 og klasse 5.

Turov leder kampen om superbonusen med 4 klasseseire, tett fulgt av Ristesund med 3 klasseseire.

 

Neste helg spilles Helge Thetings minneturnering i Kragerø, og det ligger an til å bli godt over 100 deltakere her. I tillegg spilles 1. utgave av Stjernen og Kampens superlørdag.