Ny avtale med Scandic Hotels

ScandicNorges Sjakkforbund og Ungdommens Sjakkforbund har inngått avtaler med hotellkjeden Scandic Hotels. Avtalene gir klubber og medlemmer av forbundene gode pristilbud. Tilbudene gjelder både individuelle overnattinger (inntil 3 rom) og gruppebestilling (4 rom eller mer ved kurs- og konferanseopphold). For individuell overnatting tilbys 20% rabatt på Scandics ordinære markedspris («Flex»). Prisene vil gjelde også for medlemmets nærmeste familie.
Ved gruppebestillinger tar man direkte kontakt med hotellet for gjennomgang av avtalens pristilbud.
I begge fall oppgir man bookingkoden D 000 035 470.
Vi håper alle klubber og medlemmer i NSF og USF vil benytte seg av dette attraktive tilbudet.
Alle spørsmål i forbindelse med avtalene kan rettes til salgssjef/kontraktsansvarlig hos Scandic: Laura Koski, +47 456 88 432/laura.koski@scandichotels.com