Kvalifisering Eliteserien

Førstkommende helg spilles det en kvalifiseringsturnering for Eliteserien 2015/16, der 4 lag kjemper om 2 ledige plasser.
Etter at Hell og deretter Kr.sund trakk seg, ble det spilt en match mellom Trondheim og Molde forrige helg om den siste plassen i den kommende kvalik.turneringen. Trondheim vant 4-1, og møter dermed Alta, Sotra og Moss til en alle-mot-alle turnering der de to beste lagene rykker opp til kommende sesongs Eliteserie.
Spillested er OSS’ lokaler i Bogstadveien 30, Oslo, men bare Moss vil ha alle sine spillere der, mens de andre lagene alle vil ha noen spillere i Oslo og noen på hjemstedet. Det betyr at alle matcher får innslag av internettspill via ICC. Man vil ved denne anledning spille direkte på PC, med de fordeler dette innebærer.
Spilleplanen er
fredag 27/3 kl 18: Alta-Trondheim, Moss-Sotra
lørdag 28/3 kl 12: Alta Moss, Trondheim-Sotra
søndag 29/3 kl 10: Moss-Trondheim, Sotra-Alta
Kampene spilles over 6 bord.