Geir Nesheim fortsetter som felles generalsekretær for USF og NSF

Geir NesheimNorges Sjakkforbund og Ungdommens Sjakkforbund har inngått avtale med Geir Nesheim om at han fortsetter som felles generalsekretær i ytterligere tre år

Geir Nesheim tiltrådte som generalsekretær i NSF 1. januar 2014 i et ett års åremålsengasjement, og ble felles generalsekretær for de to forbundene fra 1. juni. Nå er dette engasjementet forlenget frem til 31/12-2017.

President Jøran Aulin Jansson i NSF og Styreleder Eirik Næss i USF uttaler

  • På vegne av norsk sjakk vil vi få utrykke glede over å få beholde Geir Nesheim som generalsekretær i de neste 3 årene. Hans kompetanse og entusiasme er en god kombinasjon for sjakken i Norge. Både USF og NSF vil dra god nytte av hans erfaring og allsidighet.

Geir Nesheims kommentar:

  • Det har vært veldig moro å få være med i norsk sjakk nå når alle piler peker oppover. Vi har verdensmesteren, vi har medlemsvekst, og interessen fra alle kanter er overveldende. Nå skal vi brette opp armene og sørge for et enda bedre tilbud til alle de som har lyst til å spille sjakk.

Kontaktpersoner i saken er Jøran Aulin-Jansson +47 91 33 22 42 og Eirik Næss +47 95 18 27 30