Over 300 forhåndspåmeldte til NM for ungdom

LogoOver 300 forhåndspåmeldte til NM for barn og ungdom en dag før den ordinære påmeldingsfristen utløper!

Smeaheia og Stavanger Sjakklubb Ungdom melder at det nå er over 300 forhåndspåmeldte til årets NM for barn og ungdom som arrangeres på Scandic Forus Hotel i Stavanger helgen 14. – 16. november. Sist mesterskapet samlet over 300 deltakere var NM i Bergen i 2006. Arrangørene har som målsetting og god tro på å slå tidligere deltakerrekord på 325 deltakere fra NM i Sandnes i 2003.

Arrangørene minner om at den ordinære påmeldingsfristen utløper i morgen 31. oktober. Merk at også startkontingent skal være betalt innen nevnte frist for at påmeldingen skal være gyldig. Det er anledning til å etteranmelde seg etter nevnte frist mot forhøyet startkontingent.

NM for barn og ungdom er som utgangspunkt åpent for alle medlemmer i USF som er under 26 år, dog slik at mange kretser stiller krav om deltakelse i det lokale kretsmesterskapet for å være kvalifisert til norgesmesterskapet.

Hver enkelt deltaker anbefales selv å sjekke kravene for deltakelse i NM utifra hvilken krets de er hjemmehørende i.

For nærmere informasjon se mesterskapets egen nettside http://www.nmforungdom2014.no/ På hjemmesiden er det åpnet NM shop hvor det allerede nå er mulig å bestille mesterskapet T-skjorte.

Se også Turneringsservice http://tournamentservice.com/invitation.aspx?TID=NMforbarnogungdom2014-SmeaheiaSkolesjakk