God forhåndspåmelding til NM for barn og ungdom!

LogoUSFs største årvisse arrangement NM for barn og ungdom arrangeres i år på Scandic Forus Hotel i Stavanger helgen 14. – 16. november.

Smeaheia og Stavanger Sjakklubb Ungdom er i fellesskap arrangører for årets mesterskap. Arrangørene melder om god forhåndspåmelding med så langt nærmere 220 påmeldte!

Målsettingen er å samle minimum over 300 deltakende og sjakkfrelste barn og ungdommer.

Arrangørene minner om ordinær påmeldingsfrist innen 31. oktober (inklusiv innbetaling av startkontingent til konto). Det har vært god booking på sjakkhotellet og deltakere som planlegger å delta og bo på hotellet anbefales å reservere rom så snart som mulig.

Mesterskapet spilles i 7 ulike aldersklasser og over 7 runder for de 5 yngste aldersklassene.

For de 2 eldste klassene (klasse A 17 år og eldre og klasse B 15-16 år) vil det som en prøveordning i år kun være 6 runder.

Disse 2 klassene vil også bli FIDE ratet. Arrangørene oppfordrer spesielt alle USF medlemmer i disse aldersklassene om å delta!

NM for barn og ungdom er som utgangspunkt åpent for alle medlemmer i USF som er under 26 år, dog slik at mange kretser stiller krav om deltakelse i det lokale kretsmesterskapet for å være kvalifisert til norgesmesterskapet. Hver enkelt deltaker anbefales selv å sjekke kravene for deltakelse i NM ut i fra hvilken krets de er hjemmehørende i.

For nærmere informasjon se mesterskapets egen nettside http://www.nmforungdom2014.no/

På hjemmesiden er det åpnet NM shop hvor det allerede nå er mulig å bestille mesterskapet T-skjorte.

Se også Turneringsservice http://tournamentservice.com/invitation.aspx?TID=NMforbarnogungdom2014-SmeaheiaSkolesjakk