Reis på sjakkturneringer med Jentebrigaden i høst!

Bilde_jentebrigaden

Vil du være med Jentebrigaden å spille Västerås Open i Sverige 26. – 28. september? Arrangøren av turneringen har veldig lyst på besøk av norske sjakkjenter. De som har over 1600 i rating, kan spille selve hovedturneringen, mens alle andre kan delta i parallellturneringen Lilla Västerås Open.

Se invitasjon her:

http://www.vasterasschack.se/Ovrigt/Inbjudningar/vasteras_open_2014.pdf

Uka etter Västerås Open arrangeres Oslo Chess Challenge i Oslo. Arrangør Hans-Olav Lahlum ønsker deltakelse fra så mange jenter som mulig. De som drar til Västerås, går glipp av første runde av OCI, men vil få innvilget et halvt poengs walkoverrunde, dersom de gir beskjed om dette på forhånd. Vi kan kanskje hjelpe deg med å skaffe privat innkvartering.

Malmø Open har i mange år vært en hyggelig juletradisjon for Jentebrigaden. I år arrangeres turneringen 13. – 14. desember. Sett av datoen nå.

Reisestøtte: Spillere mellom 8 og 17 år (kun medlemmer av USF/NSF) som er avhengig av å ta fly for å komme til spillestedet (gjelder ikke reiser fra Oslo), kan søke om reisestøtte til turneringene i Malmø og Västerås. Størrelsen på støtten avhenger av hvor mange som søker. Jentebrigaden dekker deltakeravgiften for alle deltakerne på disse to turneringene. Jentebrigaden dekker også et felles besøk på pizzarestaurant under oppholdet.

Frister: Påmeldingsfrist til Västerås Open er 8. september. Påmeldingsfrist til Malmø Open er 15. november. Ta kontakt med Vibeke Ekeland Grønn på vekeland@gmail.com. For påmelding til Oslo Chess Challenge, ta direkte kontakt med arrangøren.

Følg Jentebrigaden på facebook: https://www.facebook.com/pages/Jentebrigaden/364535893558736