100 ÅRS JUBILEUMSFEST LØRDAG 19. JULI 2014 KL 19:30!

Norges Sjakkforbund fyller 100 år i 2014. Det skal selvsagt feires! Lørdag 19. juli kl 18:30 åpnes dørene til den store jubileumsmiddagen. Arenaen er Clarion Hotel & Kongress i Trondheim, der Landsturneringen jo starter opp 12. juli. På festen blir det taler, lysbildeshow, kunstneriske innslag, overraskelser og mye annen moro, inklusive «dans etterpå». Og det beste av det hele: Alle er invitert og alle er velkommen!

Jubileumsfesten åpner kl 19:30 med aperitiff i en avgrenset del av hotellets Space-området, hvorpå man så trekker inn i Cosmos Storsal, der alt er gjort klart til 3-retters middag med drikke inkludert. Under middagen kan man vente seg underholdning av ulike slag, et 100-års jubileum verdig! Når siste rett er fortært fortsetter festen med egen bar i festlokalene (denne er åpen også under middagen), dans og samvær med gamle og nye sjakk-kjente så lenge man orker.

For de aller sprekeste er det så NM i Lynsjakk søndag 20. juli, med spillestart kl 11.

Praktisk: Påmelding til nsf@sjakk.no. Kuvertpris er kr 450 ved betaling før 12. juli til konto 1503.48.18611. Ledsagere (som ikke er medlemmer av Norges Sjakkforbund), og barn og ungdom under 18 år betaler kr 350. Ved betaling 12. juli eller senere betales kr 550 (kr 450 for ledsagere, barn og ungdom). Husk å merke betalingen med navn på deltakere. Antrekk: pent.

Har du spørsmål, så fyr løs til nsf@sjakk.no, så hjelper vi med avklaring så godt vi kan.

Hjertelig velkommen – benytt deg av sjansen til å være med på å markere at Norges Sjakkforbund er 100 år!