USFs ledertreff lørdag 13. april

Kjære tillitsvalge!

USF har gleden av å invitere til lederseminar lørdag 13. april i Oslo, dagen før årsmøtet. Seminaret avholdes på Anker Hotel, sentralt i Oslo sentrum.
Vi begynner klokken 12. Da blir dere kort ønsket velkommen, før ordet går til prosjektleder i Sjakk i skolen, Kai Becher.Etter en 45 minutters presentasjon av Sjakk i skolen går vi til felles lunsj i hotellets restaurant. Vi setter av en time til mat og hyggelige samtaler.
Vi starter opp igjen med en innledning ved USFs leder Espen Andersen, som vil snakke om organisasjonsbygging.
Det vil så settes av tid til gruppearbeid og idémyldring rundt denne tematikken, og alle gruppene vil få mulighet til å presentere det de har diskutert for de øvrige seminardeltagerne.
Klokken 17.00 blir det felles middag på en av de mange koselige restaurantene i nærområdet. Mer detaljert program sendes ut på et senere tidspunkt.
Med forbehold om at mindre endringer kan bli gjort. Påmelding til seminaret må skje innen tirsdag 2. april. Vi oppforder likevel alle som har behov for overnatting
til å gi beskjed så fort som mulig.

Av hensyn til reservasjoner ønsker vi også å vite det om noen ikke har anledning til å delta på middagen i etterkant av seminaret.
Send e-post til iris@sjakk.no for påmelding. Egenandel for seminaret er 350 kr, inkl. lunsj og middag samt kaffe, te og diverse i pausene.
Oppgi hvem som skal faktureres (adresse + e-post) for egenandel ved påmelding. Når det gjelder overnatting dekker USF overnatting fra lørdag
til søndag i twinrom (495 kr per pers.). Om man ønsker enkeltrom lar det seg ordne, mot at man betaler prisdifferansen. Opplys i så fall om dette ved påmelding.
Se ellers brev om reisestøtte.

Vi håper så mange som mulig av dere vil ta turen til Anker Hotel denne lørdagen, vel møtt!