GM Djurhuus kommenterer partiet Magnus – VM Anand

Alle NSFs medlemmer inviteres til å se – og kanskje lytte på – når stormester Rune Djurhuus fra kl. 18.30 kommenterer kveldens oppgjør mellom Magnus Carlsen og verdensmester Anand i den V Grand Slam turnering i Bilbao. Partiet mellom Magnus og Anand begynner kl. 17 og kan følges på sjakkserveren fra da.
Man må logge seg på NSFs Sjakkserver, www.spillsjakk.no, for å følge med, og her vil det i kveld finnes informasjon om audio kommentering.
For å logge seg på første gang trengs en unik aktiveringskode som kan fås på www.spillsjakk.no. Følg deretter «Komme seg på» veiledningen. Obs! Medlemmer som først har blitt innmeldt etter 1. september må sende e-post til NSF ved livmette@sjakk.no. for å få tilgang.

NSFs Sjakkserver betatestes i perioden frem til 1. desember og brukertilbakemeldinger vil være veldig viktige for ferdigstillingen.